Aanbod

Met een persoonlijke en vriendelijke benadering bieden we diverse oplossingen die perfect aansluiten bij uw project. Of het nu gaat om een grote verbouwing, een aanbouw of renovatie van een ruimte; Berry Bouw kan dit voor u verzorgen. Alle disciplines onder een dak met eén aanspreekpunt en eén verantwoordelijke.

Bij een eerste kennismaking worden uw specifieke wensen besproken. De haalbaarheid van uw project wordt onderzocht. Hierin zit het bouwtechnisch deel (constructief), de vormgeving en de kostprijs (offerte).

Na overeenstemming worden alle zaken duidelijk omschreven in een orderbevestiging, welke, na ondertekening bindend is voor beide partijen. Uiteraard is een bouwproces veranderlijk en afhankelijk van meerdere factoren die het proces beïnvloeden. Meer,- en minderwerken die hierdoor ontstaan worden overzichtelijk bijgehouden en verrekend.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw bouwplannen omzetten in realiteit

Contact

Renovatie

Wij zijn gepassioneerd over het transformeren van woningen door middel van renovaties. We begrijpen dat uw huis speciaal voor u is en daarom werken we nauw samen met u om uw droomruimte werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om het opknappen van een oude woning of het moderniseren van uw interieur, ons toegewijde team zorgt voor vakmanschap en aandacht voor detail, zodat u kunt genieten van een prachtig vernieuwde woning.

Renovatie van o.a. Badkamer, Toilet, Vloeren, Zolder, Keuken, Kozijnen, isoleren van wanden, vloeren en daken, Overkappingen, Tuinaanleg etc.

Alle projecten

Onderhoud

Steeds meer gebouwen en woningen worden door Berry Bouw onderhouden. Wij staan klaar om al uw onderhoudsbehoeften aan te pakken, groot of klein. Door onze ervaring met bouwkundige inspecties worden toekomstige gebreken eerder gesignaleerd en aangepakt. Vertrouw op ons om ervoor te zorgen dat uw gebouwen en woningen een veilige en gezellige plek blijft waar u kunt ontspannen en genieten.

Als aanspreekpunt komen klachten vaak rechtstreeks binnen; een opname wordt gedaan; een eventuele schaderaportage gemaakt en in nauw overleg met de huurbaas opgelost.

Alle projecten

Verbouwing

Wij begrijpen dat een verbouwing een spannend avontuur is waarbij uw visie werkelijkheid wordt. We zijn er trots op om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het luisteren naar uw wensen tot het opleveren van uw droomruimte. Wij hebben een schat aan ervaring en expertise om de verbouwing soepel te laten verlopen. Samen creëren we een ruimte die perfect aansluit bij uw levensstijl en behoeften, zodat u kunt genieten van een warme en gastvrije thuisomgeving.

Renovatie van o.a. Badkamer, Toilet, Vloeren, Zolder, Keuken, Kozijnen, isoleren van wanden, vloeren en daken, Overkappingen, Tuinaanleg etc.

Alle projecten

Bouwkundig Advies

Wij bieden niet alleen hoogwaardige bouwdiensten, maar ook persoonlijk bouwkundig advies dat is afgestemd op uw unieke project. We luisteren naar uw doelen en behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies om u te helpen bij elke stap van uw bouwproject.

Met onze vriendelijke en professionele aanpak zorgen we ervoor dat uw project een succes wordt, waarbij we voldoen aan uw verwachtingen en zorgen voor een stressvrije bouwervaring.

Alle projecten

Interesse? Neem nu een contact op!

Contact